پلمپ ۲ واحد اقامتی غیرمجاز در شهرستان ملایر

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر گفت: در راستای دستور مقامات قضایی و نظارت بر فعالیت تأسیسات گردشگری و برخورد با واحدهای فاقد مجوز، ۲ واحد اقامتی غیرمجاز در شهرستان ملایر شناسایی و پلمپ شد.

به گزارش میراث آریا، ابراهیم جلیلی، دوشنبه ۲۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با بیان اینکه پلمپ این ۲ واحد اقامتی در قالب گشت مشترک با همکاری نیروی انتظامی و کارشناسان اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی انجام شد، تصریح کرد: واحدهای مذکور بدون اخذ مجوزهای قانونی و عدم رعایت ضوابط مربوطه، اقدام به ارائه خدمات اقامتی کرده بودند.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ملایر گفت: هدف از این نظارت‌ها، حفظ امنیت و سلامت گردشگران و ارتقای کیفیت خدمات اقامتی در شهرستان است و  هر گونه فعالیت اقامتی بدون دریافت مجوز رسمی از این اداره، غیرقانونی است و با متخلفان برابر مقررات برخورد خواهد شد.

او با تاکید بر نقش تاثیرگذار شهروندان در شناسایی واحدهای غیرمجاز اظهار کرد: از شهروندان تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز واحدهای اقامتی، موضوع را به اداره میراث‌فرهنگی شهرستان اطلاع دهند تا بتوانیم محیطی امن را در اختیار گردشگران قرار دهیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1404022201398
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha